algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

L'Assemblea de Docents dóna suport a la vaga d'estudiants d'aquest 26F

L'Assemblea de Docents ha destacat aquest dimecres que dóna suport a la convocatòria de vaga d'aquest dijous, ja que considera que aquesta és un "exercici de responsabilitat en la lluita per una educació de qualitat". Per això, han fet una crida a tot el professorat a vetllar pel dret de vaga del seu alumnat.

Segons han destacat en un comunicat, les polítiques educatives que s'estan imposant des dels governs estatal i autonòmic "no estan justificades pedagògicament, no responen a consensos socials, estan vinculades a plantejaments econòmics com la reducció del dèficit, i, en definitiva, estan resultant una degradació del sistema educatiu i de la seva qualitat ".

En aquestes condicions, no només entenen una aturada d'estudiants sinó que hi donen suport, ja que a més, a tota aquesta situació inicial, segons denuncien, se li suma "el progressiu encariment de les matrícules universitàries, la desaparició de les beques o la proposta del '3 + 2'.

"Aquestes i altres perles de l'Estratègia Universitària 2015, com l'augment de l'interès privat dins del món universitari són motius sobren per prendre aquesta iniciativa", han asseverat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per anticatalufet, fa mes de 8 anys

pancatalanismo=fascismo

Valoració:0menosmas
Per Biodramina, fa mes de 8 anys

Cómo no!
Entre vagos anda el juego.

Valoració:0menosmas
Per arg, fa mes de 8 anys

-1289: A la dedicatòria que fa Ramon Llull en un manuscrit seu que va lliurar al Dux de Venècia, Pietro Gradenigo, es pot llegir:

"Ego, magister Raymundus Lul, cathalanus"


("La Festa de l'Estendard y los orígenes de los mallorquines", Bartomeu Bestard, cronista oficial de Palma. Diario de Mallorca, 30-12-2012)


-1309: Fragment de l'aprovació de la Doctrina lul·liana

"ad requisitionem Magistri Raymundo Lull Chatalani de Majoricis"

("Nueva Historia de la Isla de Mallorca y de otras Islas a ella adyacentes" de Joan Binimelis, Mallorca 1593. Traduïda de l'original català al castellà per Guillem Terrassa i impresa a la impremta Tous de Palma l'any 1927 per al diari "La Última Hora". Tom V, capítol I, pàg. 10)


-1365: Els diputats mallorquins escriuen al Cerimoniós: "Com los mallorquins e poblats en aquella illa sien catalans naturals, e aquell regne sia part de Catalunya...",

http://argumentari.blogspot.com.es/2009/02/referencies-sobre-la-llengua.html


-1390: Els jurats del regne de Mallorca ordenaven que "si alcun català robava gra de dia, lo fossen tallades les orelles; si el lladre era un catiu o cativa" se li augmentava el càstig. Si el robatori era durant la nit se'l condemnaria a la forca, "per qualsevol persona axí catalana, com catiu o cativa". Això demostra que el gentilici "català" es feia servir per a referir-se als repobladors cristians lliures, o als seus descendents, i per a diferenciar-los, dins la societat mallorquina, dels esclaus.

("La Festa de l'Estendard y los orígenes de los mallorquines", Bartomeu Bestard, cronista oficial de Palma. Diario de Mallorca, 30-12-2012)

-1418: Anselm Turmeda es presenta ell mateix de la manera següent: "aquell fill d'Adam que està assegut sota aquest arbre és de nació catalana i nat a la ciutat de Mallorques i té per nom Anselm Turmeda".

("La Festa de l'Estendard y los orígenes de los mallorquines", Bartomeu Bestard, cronista oficial de Palma. Diario de Mallorca, 30-12-2012)

Valoració:1menosmas
Per Quinoi, fa mes de 8 anys

Esper que quan aquest diari passi a ser de la Obra Cultural Balear, esborrin els escrits d'aquests turmassots caps de ciurò, que aprofiten els comentaris per insultar. Fa molt lleig.

Valoració:5menosmas
Per arruix, fa mes de 8 anys

Arruix Assamblea de Docents Pancatalanistes

Valoració:-7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente