cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 23°
27°

El PP rebutja debatre la ILP sobre ordenació del territori impulsada pel GOB

Com ja havien anunciat ahir, el PP ha votat en contra de la presa en consideració de la proposició de llei de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) sobre ordenació del territori, que ha estat defensada al Parlament per la representant del GOB, Mica Noguera.

En la seva intervenció, Noguera ha assenyalat que la ILP persegueix "votar a favor de la discussió parlamentària", al voltant de la defensa de l'ecosistema de les Illes Balears ia una economia que "sigui justa i respectuosa amb l'entorn".

Segons ha indicat, la ILP pretén, així mateix, "assentar les bases d'un model de gestió que garanteixi la preservació del sòl rústic i del sector primari", així com "acabar amb negocis d'importació de residus i evitar infraestructures desmesurades i nous projectes especulatius ".

"Un model que deixi fora les prospeccions petrolíferes i que aposti per les energies renovables", ha afegit en la seva exposició l'ecologista.

Durant el debat, el diputat del grup socialista Jaume Carbonero ha defensat que la proposta de la llei és "convenient i oportuna" perquè fa referència a aspectes d '"emergència" que "no poden esperar". "Aturem les hipoteques, perquè puguem prendre decisions amb més llibertat", ha indicat sobre això.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.