cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
22°

Les AMIPAS denuncien que l'Administració relega el seu paper

Les entitats reclamen que les reunions que afecten el col·lectiu no es facin en horari laboral. | dBalears/Arxiu

Les AMIPAS de Balears han denunciat que l'Administració no creu amb la seva participació efectiva. En aquest sentit, han reclamat un “canvi de rumb” que passa per convocar reunions i activitats en un horari que faci possible la seva assistència.

L'entitat ha denunciat que tant la Conselleria d'Educació com els Ajuntaments “tenen el costum de convocar totes les reunions i activitats de caràcter representatiu en horari laboral i les famílies no sempre podem deixar les nostres obligacions per participar-hi”.

L'entitat, en aquest sentit, ha posat l'exemple de tres casos que s'ha produït aquesta setmana. En primer lloc la convocatòria del Consell Escolar el passat dijous dia 19 a les 13:00 hores. En segon lloc, la convocatòria de la comissió de Menjadors Escolars divendres a les 12 hores i les Jornades sobre Família i Escola realitzades durant tot el matí de divendres.

Participació
L'entitat ha reiterat que “és evident” que l'administració “no creu en la nostra participació potser perquè la nostra veu està, únicament, al servei dels nostres fills i filles i si cal criticar qualsevol qüestió ho fem amb la contundència oportuna”. És per aquest motiu que reiteren la necessitat d'una canvi horari en les activitats i que es facin preferentment l'horabaixa a partir de les 17h.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.