algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
25°

El futbol base de Balears en vaga

Miquel Bestard, president de la federació de futbol de Balears.

La Federació de Futbol de les Balears ha acordat paralitzar tot el futbol base i aficionat programat entre els dies 20 i 22 de febrer "en protesta per diverses mesures adoptades per l'administració central, que posen clarament en perill la supervivència del sector", s'afirma en un comunicat.

Les mesures amb les que el futbol base i aficionat de Balears està "totalment en desacord" són l'obligació que tindran tots els clubs i associacions esportius de futbol base i aficionats, sense ànim de lucre, de realitzar la contractació laboral i donar d'alta a el règim general de la seguretat social a totes les persones que col·laborin amb aquestes entitats, entre ells, monitors, entrenadors, delegats, jugadors i altres col·laboradors.

L'ens territorial balear, presidit per Miguel Bestard, esmenta també "el risc de possibles responsabilitats personals per als membres de les juntes directives de les associacions esportives, enfront de la Seguretat Social i l'Agència Tributària", i l'obligació dels clubs i entitats esportives sense ànim de lucre d'haver de presentar l'Impost de Societats.

Així mateix, el futbol base i aficionat de Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera expressa el seu rebuig "al repartiment dels fons procedents de la travessa i l'exigència de reintegrament de subvencions per a obres de futbol aficionat pel Consell Superior d'Esports (CSD) a la Federació Espanyola de Futbol de l'exercici 2010 i revisió justificativa de 2011, 2012 i 2013 ".

El futbol balear s'oposa, així mateix, a "la comercialització centralitzada dels drets audiovisuals de les competicions professionals", ja que no està d'acord amb el repartiment que s'està projectant per al futbol aficionat per part del CSD i la LFP.

Només queden exclosos de l'atur els equips de categoria nacional i les competicions afectades de viatges interilles, assenyala la Federació Balear de Futbol, a causa que ja tenien contractats els desplaçaments en avió o en vaixell.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.