algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
25°

Els reptes del turisme cultural, a examen al campus

8973
El llegat natural més enllà de les platges més populars, i l'art i el patrimoni, com a elements per revitalitzar l'activitat del sector. | J. Serra

És el turisme cultural una veritable opció que ajudi a acabar amb la temporalitat del sector? En quins aspectes cal incidir i quins models d'èxit tenim al nostre abast? Aquestes i altres qüestions es tractaran els dies 19, 20 i 21 de febrer al Congrés Internacional de Turisme Cultural: Anàlisi, diagnòstic i perspectives de futur, organitzat per la Càtedra d’Estudis Turístics Meliá Hotels International-UIB.

L'objectiu de les jornades, que tenen lloc a l'auditori de l'edifici Arxiduc Lluís Salvador del campus universitari, és analitzar i diagnosticar els punts forts i les febleses d’aquesta activitat al nostre context, aportant perspectives de futur que parteixin del passat i el present del sector a les Illes.

L'atractiu cultural, entès en un sentit ampli, forma part des de fa temps de l’oferta de producte i serveis que les Illes Balears ofereixen als seus visitants.

Així i tot, encara s'ofereixen possibilitats d'aprofundir en la comercialització de diverses formes de turisme cultural, un tipus de turisme interessat pel patrimoni i el llegat historicoartístic i natural i el respecte d’aquesta activitat vers el medi ambient.

El congrés serà inaugurat per Sebastià Serra Busquets, professor del Departament de Ciències Històriques i Teoria de les Arts i responsable del projecte de recerca Turisme cultural a les Illes Balears: anàlisi, diagnòstic i perspectives de futur; Bartomeu Deyà Tortella, degà de la Facultat de Turisme; José Luis Mateo Hernández, director de l'Escola d'Hoteleria de les Illes Balears; Tomás Frasquet, responsable de CSR & Sustainability de Meliá Hotels International; i Maria Antònia Fornés, vicerectora de Cultura, Projecció Social i Seus Universitàries de la UIB.

Vegeu aquí el programa complet.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.