cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 20°
20°

'Parlem' es presenta a Mallorca

"Parlem", l'operadora de telefonia de Catalunya i que funciona en català, es presenta aquest dimecres a les 17:00h a Can Alcover de Palma.

La presentació anirà a càrrec d'Ernest Pérez-Mas, director de la companyia.

'Parlem' és l’operadora de telefonia de catalunya, i ser-ho implica uns principis que són irrenunciables. Des de 'Parlem' creuen que una empresa és catalana quan defensa els valors que, transversalment, comparteix la majoria de la societat del país. I asseguren que ser una empresa catalana no és només tenir la seva seu central a Catalunya, sinó que va força més enllà d’això: una empresa catalana és la que adequa els seus productes i serveis a la realitat del país. i, a més, ho fa en lògica catalana.

A més apunten que la llengua, vehicle i motor de la catalanitat, ha de ser respectada i potenciada en tots els àmbits i, especialment, en aquells on menys representada està. I l’àmbit empresarial, sens dubte, és un d’ells.

Per això, 'Parlem' és una companyia que fa del català la seva llengua habitual de relació, de comunicació i de representació institucional.



Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per "Castella mos roba", fa mes de 8 anys

Si no ofér banda estreta, ja no hi ha res que dir.
Totes les empreses de aquest sector volen que mos passem per el seu control.

Valoració:0menosmas
Per Antoni Sales, fa mes de 8 anys

Per favor, si podeu repassar la notícia, hi ha un bon grapat d'errors ortogràfics i de puntuació que s'haurien d'esmenar.

Sobre la polèmica encetada per en Jaume, poc a dir: el típic trampó de nacionalisme, llengua i identitat que solen emprar els gonelles - com "la reina del Twitter" - quan comenten qualsevol notícia relacionada amb el català i que etiqueten, sofísticament, amb en nom de "argumentos".

Valoració:1menosmas
Per toniet, fa mes de 8 anys

Jaume, aquest és un producte com qualsevol altre. No és pitjor ni millor que qualsevol altra companyia de telefonia. Si cerques informació sobre les altres, fins i tot sobre les de l'estranger, i, realment, sobre qualsevol altre tipus de producte, l'objectiu del qual és esser absorbit pel mercat, veuràs que des de la llet fins als productes financers et venen "felicitat", "comprensió", "amistat", "futur", "benestar"... Tradueixen les seves transaccions en intercanci de valors per doblers, al cap i a la fi. Que aquest producte vulgui vendre aquests símbols tendrà la seva explicació dins la lògica de mercat. I de comptes a Suïssa i Andorra, millor no en parlem, que me pareix que ni Déu se'n salva: polítics de tot color, hostalers, equips de futbol... (És curiós com aquest últim cas és sonorament silenciat.)

Però el que pens que t'ha molestat de bon de veres és que aquesta companyia «fa del català la seva llengua habitual de relació, de comunicació i de representació institucional». I, com que els fidels que estau en contra de la normalització lingüística del català no sabeu anar més enllà de les vostres creences, has mesclat conceptes i has arribat a la següent conclusió —errònia—: parlar català = el dimoni.

Valoració:10menosmas
Per Jaume, fa mes de 8 anys

Vaya con el Sr. Pérez. Los charnegos siempre intentando hacerse perdonar los orígenes, con la furia de los conversos.

Eso de la "lògica catalana" y los "valors" me suena como el "seny" y "humilitat" de mi- pese a todo- querido Barça.

A lo mejora me acerco, a ver si me explican lo de las cuentas en Andorra y Suiza que se estila tanto entre los nacionalistas de su tierra de adopción. Algo tendrá de bueno "la realitat del país".

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente