cielo claro
  • Màx: 32°
  • Mín: 24°
32°

Milers d'alumnes de Balears participen dels recursos educatius d'eduCaixa

8806
Els programes eduCaixa ofereixen programes educatius complementaris. | eduCaixa

Prop de 64.000 alumnes de les Illes Balears, de 330 escoles, han accedit als recursos educatius complementaris als curriculars organitzats pel projecte eduCaixa. Aquests recursos complementaris han inclòs programes d'educació socioambiental, descobriment de talents, creixement personal, actitud emprenedora o vocació científica.

Segons els responsables del programa eduCaixa és un complement “únic i innovador” a l’educació formal de les escoles que vol promoure “el desenvolupament personal a través de l’educació emocional i l’educació en valors; estimular les capacitats pròpies; fomentar l’educació emprenedora o divulgar l’art i la cultura”.

En aquest sentit, la gran aposta d’eduCaixa és l’aplicació de les noves tecnologies per promoure la participació i la col·laboració de tota la comunitat educativa i aconseguir la màxima notorietat, interacció i eficiència per a la seva proposta pedagògica.

Com a resultat d’això, l’any passat prop d’11.912 alumnes de les Illes Balears van accedir a l’oferta de continguts en línia recollits al portal www.eduCaixa.com. A més, segons els responsables, l'oferta del programa també destaca pels seus projectes innovadors en el foment del desenvolupament de competències “emocionals i emprenedores”.

En són un exemple, en aquest sentit, els recursos en línia d’Educació Socioemocional per a alumnes de primària, als quals l’any passat van accedir-hi prop de 13.600 persones de tot l’Estat espanyol, o el KitCaixa Joves Emprenedors amb el qual van treballar-hi més de 800 alumnes de les Illes Balears d’ESO i Batxillerat.

Exposicions itinerants
Els responsables del projecte, a més, han destacat que les exposicions itinerants i els centres propis de l’Obra Social ”la Caixa” també dissenyen “una part important de les propostes i activitats d’eduCaixa adaptades a les necessitats educatives de cada territori”. En aquest sentit, els centre socioculturals CaixaForum va rebre més de 23.500 escolars.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.