cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
15°

MÉS proposa que mentre el Coll de Sóller estigui tancat, el túnel sigui gratuït

MÉS per Mallorca registrarà una moció d'urgència per reclamar que mentre el Coll de Sóller estigui tancat, el pas pel túnel de Sóller sigui gratuït. La moció, en aquest sentit, serà debatuda en el pròxim plenari del Consell de Mallorca.

En aquests moments el Coll de Sóller està tancat al tràfic rodat degut a la nevada que ha caigut aquests darrers tres dies. Els residents a la Vall disposen d’una via alternativa per accedir al poble, però és l’única via de pagament, de peatge, que hi ha a tota Mallorca i, amb l’altra via d’accés tancada, és obligatori fer servir el pas pel túnel, encara que s’hagi de pagar.

Davant aquesta circumstància extraordinària, la formació ecosobiranista ha considerat que és “imprescindible” que el pas pel túnel “sigui gratuït”, ja que la gent no disposa de cap “via d’accés alternativa”.

Moció d'urgència
En aquest sentit, el dilluns vinent el grup de consellers registraran una moció d’urgència per tal de proposar al plenari que en futurs casos com els d’aquests dies passats obligui a l’empresa concessionària del peatge “a permetre el pas gratuït de tots els vehicles que es troben obligats a passar per túnel i que no disposen d’alternativa”.
La moció, en el mateix sentit, contemplarà que “sigui així en totes les ocasions en què el túnel suposi l'única via d’accés a la Vall de Sóller”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.