Mallorca obté sis nous sols a la Guia Repsol

Dels cinc membres del jurat de ‘Cuina i Guanya’ que apareixen a la foto, quatre figuren a l'edició 2015 de la Guia | Foto: Julián Aguirre.

TW
0

Després del bon gust de boca que van deixar les estrelles Michelin fa uns dies, tornen els reconeixements als restaurants mallorquins.

Repsol va donar ahir a conèixer la seva Guia 2015 en la qual els restaurants Jardín (Maca de Castro, Port d’Alcúdia), Es Molí d’en Bou (Tomeu Caldentey, sa Coma) i Santi Taura (Lloseta) aconsegueixen el seu segon sol, mentre que Andreu Genestra (Capdepera), Ca na Toneta (María Solivellas, Caimari) i Sadrassana (Tito Verger, Palma) s'estrenen amb el seu primer sol, igual que Smoix (Miquel Sánchez, Ciutadella de Menorca).

Notícies relacionades

Aquests se sumen als què posseeixen L'Olivera (Deià) i Zaranda (Es Capdellà), amb dos sols cada un. Amb un sol queden Bens d’Avall (Sóller), Celler Barahona-Casa Manolo (ses Salines), Can Calent (Campos), Can Toni Moreno (Port del Canonge), Es Racó des Teix (Deià) i Flanigan (Port Portals).

A nivell estatal, els restaurants Dani García (Marbella, Màlaga), Pérgola de Amós (Villaverde de Pontones, Cantàbria), Dos Cels (Barcelona), Restaurant Solla (Poio, Pontevedra) i O’Pazo (Madrid) han aconseguit el tercer sol, el màxim reconeixement de la Guia Repsol.