cielo claro
  • Màx: 21.7°
  • Mín: 13.08°
21°

La cooperativa Abacus obre avui una tenda a Palma

La cooperativa Abacus, que distribueix material escolar, obre avui una tenda a Palma | Abacus

La cooperativa catalana Abacus obre aquest dilluns una tenda a Palma. La botiga, que serà especialista en cultura, educació i temps de lleure, estarà situada al carrer Colom número 9. Els horaris seran de dilluns a dissabte de 10 a 20:30 hores.

Per celebrar l'obertura de la nova tenda, els responsables han organitzat una gran festa infantil per al 28 i el 29 de novembre. Dijous la festa, que es realitzarà de les 17 a les 19 hores, inclourà un Taller amb la pasta de modelar Magic Dough i un taller de maquillatge.

D'altra banda, la festa de divendres 29 inclourà tallers de maquillatge, de creació de personatges o tallers de maquillatge. Els horaris de les activitats seran d'11:30 a 13:30, de 12 a 14:00 hores i de 17:30 a 19:30 hores.

La cooperativa ha engegat una campanya per trobar socis. La inscripció per a formar part del projecte inclourà el regal d'una bossa Abacus, així com possibles descomptes en papereria, material de treballs manuals, joguines i puericultura.

Dècades de compromís
La cooperativa Abacus va néixer l'any 1968 a Barcelona a través d'un grup de pares i mares que es van organitzar per proveir-se de material escolar en les millors condicions de qualitat i de preu. L'entitat, integrada inicialment pels seus consumidors, des de 1986, incorpora els seus treballadors com a socis.

Abacus, en aquest sentit, és present a diverses ciutats i centres universitaris; com un servei que vol ser un projecte col·lectiu i dinàmic al servei de l'educació, la cultura i el cooperativisme. Els responsables, en aquest sentit, asseguren que es tracta d'una “iniciativa que cada dia rep el suport de milers i milers de ciutadans i ciutadanes que, amb la seva confiança, refrenden la nostra activitat i els nostres valors”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.