algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
14°

Mallorca tindrà, a partir de l'agost, una guia per mòbil

5670
La guia d'aplicació mòbil inclourà informació dels municipis, notícies d'interès, informació sobre turisme, compres restauració o oci. | CritDigitalSLU

El Crit Digital SLU llançarà, el pròxim agost, l'aplicació app Guia Mallorca. Aquesta aplicació per a dispositius mòbils i tecnològics inclourà, entre d'altres, informació dels municipis, notícies d'interès, informació sobre turisme, compres, restauració o oci. L'app sortirà en català, castellà i anglès.

Els responsables del projecte afirmen que l'aplicació, que serà gratuïta i s'actualitzarà diàriament, vol oferir als residents i turistes un nou mitjà “útil, àgil, còmode i molt intuïtiu que doni més visibilitat al teixit comercial de proximitat i que es converteixi en una potent eina informativa”. En aquest sentit, asseguren que la cerca serà “ràpida, clara i senzilla”.

La Guia Mallorca comptarà, per ara, amb la participació de 10 municipis: Alcúdia, Andratx, Calvià, Felanitx, Inca, Llucmajor, Manacor, Marratxí, Palma i Pollença. La guia mòbil recull tres grans blocs informatius: agenda i notícies, llocs d'interès, empreses i serveis. Els usuaris rebran tot tipus de dades d'interès així com les ubicacions i formes d'accés.

Noves tecnologies
L'aplicació, que ha rebut el suport d'ajuntament, associacions comercials i empreses, serà apta per a tot tipus de sistemes de telefonia mòbil Android, IOS, Windows phone i Blakberry. Els responsables del projecte esperen, finalment, que la guia “tengui el suport de molts usuaris i seguidors, que la vegin com una eina útil i que molts comerços hi vulguin formar part”.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.