nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
16°

L'exbatle de Ciutadella: "Una vida no val un càrrec"

Sintas aquest divendres durant la seva roda de premsa. | Josep Bagur Gomila

El batle de Ciutadella ha oficialitzat poc abans de les onze del matí de la seva dimissió, que anuncià aquest dimecres, per "responsabilitat", per l'accident ocorregut a Es Pla durant les festes de Sant Joan, que va posar fi a la vida d'una turista catalana.

Minuts abans, en una compareixença, acompanyat pel seu equip de govern, De Sintas ha explicat els motius de la renúncia: "Presento la dimissió com a batle i de la meva acta de regidor", com un acte de "responsabilitat" i "obligació", conscient que amb la seva decisió "no es recuperarà una vida" i que "una vida no val un càrrec".

Així mateix sense eludir cap responsabilitat, i assumint "la meva part de culpa", De Sintas espera que la seva dimissió serveixi "per donar valor als problemes que tenim a Es Pla des de fa ja anys", i espera que "potser aquesta dimissió sigui un pas més per millorar Es Pla". En aquest sentit, el que ha estat batle de Ciutadella durant tres anys aposta "per trobar una solució" que resolgui les actuals deficiències en les festes de Ciutadella.

L'exbatle ha assegurat que ell "és el responsable de la seguretat a les festes", així com "de la Protecció Civil i els voluntaris que donen la cara" per Sant Joan, i malgrat que l'Ajuntament havia rebut el suport tant del Govern balear com el central, "no ha estat suficient", per evitar que les festes acabessin amb una víctima mortal: "Cal ser crítics, i potser les coses no s'han fet bé", ha assegurat. Per tot això, demana de cara a les futures edicions de les festes "més implicació" de la resta de les administracions i que es prenguin serioses mesures per "afrontar la massificació".

José María de Sintas, durant la multitudinària roda de premsa amb més de 15 periodistes, ha tingut una menció especial per als funcionaris, als que ha agraït la tasca desenvolupada a l'Ajuntament. Precisament quan s'ha referit als empleats públics, De Sintas no ha pogut contenir l'emoció i s'ha ensorrat.

També ha agraït "als partits per ajudar a millorar Ciutadella", i "especialment a UPCM i Joan Triay per les mostres d'afecte personal durant aquests dies".

En finalitzar la roda de premsa, el batle ha signat la seva dimissió, i tot seguit ha recorregut l'Ajuntament per acomiadar-se dels funcionaris. La fins ara tinent de batle, Francisca Marquès, assumirà la batlia en funcions fins que se celebri el Ple d'investidura.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan, fa mes de 9 anys

La diferència entre el batle de Ciutadella i el President del Govern Balear: Aquest va estar a punt de deixar morir un docent en vaga de fam.

Valoració:4menosmas
Per Més, fa mes de 9 anys

Molt bé, però na Marquès També ha de dimitir.

Valoració:3menosmas
Per Somera Rossa, fa mes de 9 anys

És que aquest home, a més de ser polític deu tenir unes qualitats humanes que altres no tenen.

Valoració:10menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 9 anys

Ehem... aquest bon homo devia voler dir que "un càrrec no val una vida"... no?

Valoració:15menosmas
Per jrbs, fa mes de 9 anys

Si señor, això éw un esser humà, això és un home, i això és el que molts ciutadans esperem dels polítics!

Les, sigles, merda!

Valoració:12menosmas
Per Cucut, fa mes de 9 anys

Aixo és un home! Que prenguin llum els polítics!

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente