algo de nubes
  • Màx: 18.11°
  • Mín: 13.93°
18°

El director d’Informatius d’IB3 Televisió deixa el càrrec

5126
Mestre en una imatge d'arxiu. | M.A. CA

El director d’Informatius d’IB3 Televisió, Juan Mestre, ha comunicat aquest dimarts a la direcció general de l’Ens Públic de Radiotelevisió de les Illes Balears la seva decisió de deixar el càrrec que ocupa. El motiu d’aquesta decisió ha estat la posada en marxa d’un nou projecte professional que en uns dies començarà a Grup Prensa Pitiüsa a Eivissa.

Juan Mestre ha comunicat la notícia a tot el personal dels Serveis Informatius minuts després d’haver acabat l’edició d'aquest dilluns d’IB3 Notícies migdia.

L’actual director d’Informatius ha donat les gràcies a tot l’equip de professionals que fan feina cada dia a la redacció i ha mostrat la seva satisfacció personal per la feina feta al llarg d’aquests darrers 3 anys al capdavant de la direcció d’Informatius de la televisió autonòmica balear.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Matias, fa mes de 9 anys

El que trabajaba con Nadal? te refieres al MINISTRO?

Valoració:0menosmas
Per marbosch, fa mes de 9 anys

Em sorpren la notícia. Si un mira i escolta IB3 no queda molt informat sobre la realitat; de fet pensava que IB3 no emetia informatius, que allò era un tipus de NODO en color.

Valoració:7menosmas
Per Joan R. Bosch, fa mes de 9 anys

A un any de les eleccions?? Preparant la campanya que no acaba mai?

Valoració:6menosmas
Per Pepot, fa mes de 9 anys

eren Ib3 notícies o Ib3 succeïts?

Valoració:16menosmas
Per andreu segui, fa mes de 9 anys

Según rumores sin confirmar, el sustituto sería un conocido periodista que trabaja en ULTIMA HORA y que ya ocupó altos cargos de confianza con Miquel Nadal.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente