algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Pluja i neu, aquest dimarts

Imatge de la Serra nevada la setmana passada.

L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) preveu per aquest dimarts a Balears intervals de niguls amb probabilitat de precipitacions febles que a Menorca podrien ser localment moderades. La cota de neu baixarà als 800 metres i les temperatures experimentaran un lleuger descens.

A Menorca, nord i nord-est de Mallorca, el vent bufarà del nord fort amb cops que poden arribar als 80 quilòmetres per hora, mentre que a la resta de l'arxipèlag el vent bufarà del nord-est moderat.

Alerta
Un total de sis províncies estan en alerta taronja i groga per fortes bufades de vent i fenòmens costaners, segons la predicció de l'Aemet.

Les costes de Girona i Menorca seran les més afectades de tot l'estat per aquest fenomen, amb vents que poden arribar fins als 100 quilòmetres per hora. Mentrestant, a la costa de la Corunya i Mallorca i les províncies de Saragossa, Osca i Lleida el vent podria arribar als 80 quilòmetres per hora.

De la mateixa manera, la predicció alerta de cels molt ennigulats, amb pluges febles, al Cantàbric oriental i alt Ebre, que també són possibles en altres punts de l'àrea cantàbrica, Pirineus, nord del Sistema Ibèric, Sistema Central i litoral d'Alborán al principi, i Balears, on localment podrien ser moderades. A les Canàries, predominaran els cels ennuvolats, amb precipitacions febles, més probables al nord de les illes de major relleu, on podran ser moderades.

Neu
La cota de neu començarà la setmana rondant els 500/700 metres al nord de la Península i als Pirineus i entre 600/900 metres a la resta.

Quant a les temperatures, les diürnes aniran de lleuger a moderat descens a Canàries, igualment que les nocturnes a l'entorn dels Pirineus. A la resta hi haurà pocs canvis a la resta, a excepció de gelades febles en ambdós altiplans i localment moderades en zones de muntanya de la Península.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.