algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 20°
20°

3.735 alumnes s'examinen a partir d'avui de les Proves d'Accés a la Universitat

20482
Els nervis als passadissos i les repassades d'última hora comencen avui al Campus universitari. | UIB

Un total de 3.735 alumnes s'examinen des d'avui i fins dijous de les Proves d'Accés a la Universitat a Balears. D'aquests, 3.044 estan matriculats a Mallorca; 377 a Eivissa; 299 a Menorca i 15 a Formentera, segons ha informat la UIB.

Aquest és el quart any del nou model de Selectivitat, que consta de dues parts, 'fase obligatòria' i 'fase específica'.

Aquesta última és voluntària i dóna la possibilitat als estudiants de pujar nota, fins a un total de quatre punts, de manera que la puntuació màxima arriba fins a 14. A més, aquest examen no resta, pel que prop del 80% de l'alumnat el va realitzar en les convocatòries anteriors.

A més, per tercer any consecutiu, poden examinar-se els titulats en Formació Professional (FP) que aspirin a entrar a la universitat. Aquestes persones també podran realitzar la prova específica si ho desitgen.

Les proves d'enguany podrien ser de les últimes convocatòries que se celebren si finalment s'aprova la Llei Orgànica de Millora de la Qualitat Educativa (LOMQE).

La llei Wert preveu eliminar la selectivitat i substituir-la per una revàlida al final del Batxillerat. A més a més s'establiria una normativa bàsica que permetria a cada universitat fixar els procediments d'admissió dels alumnes.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.