nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Alerta per fort vent a bona part de les Illes

22582
La mar estarà moguda durant bona part de la jornada, com en aquesta imatge, al port de Sant Antoni de Portmany. | MARCO TORRES

El nord i nord-est de Mallorca han estat en alerta taronja per fenòmens costaners fins a les 12.00 hores d'avui, amb una alta probabilitat, d'entre el 40 i el 70 % que la mar fora molt gruixada, amb vent del nord i nord-est de força 7 a 8. L'alerta pel mateix motiu és groga a la resta de Balears.

La situació marítima és una mica complicada, i a la zona de la Dragonera i al Port de Maó, per exemple, s'han mesurat ones de més de 4 metres.

A partir del migdia, l'alerta ha passat de taronja a groga a les esmentades zones, la qual es preveu que es prorrogui fins les 19.00 hores d'avui.

Així mateix, l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) preveu que també puguin produir-se fenòmens costaners al llevant mallorquí, on s'ha activat igualment l'alerta groga.

La situació d'alerta per fenòmens costaners s'ha estès a Menorca fins a les 14.00 hores d'avui i a les Pitiüses fins les 19.00 hores. Per a aquest divendres, no s'ha activat cap alerta a l'Arxipèlag.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.