cielo claro
  • Màx: 17.04°
  • Mín: 10.56°
10°

La neu obliga a tallar la carretera entre Lluc i Sóller

El nord i el nord-est de Mallorca i l'illa de Menorca romanen des d'aquest dijous en alerta taronja (risc important) i Eivissa i Formentera, en alerta groga (risc)

26450
Des del passat cap de setmana, la neu ja és present a la Serra de Tramuntana. | PERE BOTA

Les precipitacions de neu caigudes en les últimes hores en la Serra de Tramuntana de Mallorca ha obligat al Consell de Mallorca a tancar un tram de la carretera Dt.-10, que correspon a la via que uneix el Coll de la Batalla i el mirador de les Barques.

Precisament, el nord i el nord-est de Mallorca i l'illa de Menorca romanen des d'aquest dijous en alerta taronja (risc important) per neu, vent i fenòmens costaners adversos, segons la previsió de l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET).

A Mallorca l'alerta és per temperatures mínimes i risc de nevades amb acumulació de fins a 5 centímetres d'espessor en la Serra de Tramuntana, amb una cota de neu que està baixant dels 400 a 100 metres. Les ratxes de vent fort poden assolir els 80 quilòmetres per hora al nord, nord-est i en la Serra de Tramuntana.

També hi ha avís d'alerta taronja per mar brava per Nord de força 7 a 8 al nord i nord-est de Mallorca.

A Menorca l'alerta taronja és per fenòmens costaners, amb mar brava per Nord força de 7 a 8.

La resta de Mallorca i Eivissa i Formentera es manté activada l'alerta groga (risc) per vent fort amb ratxes que poden assolir els 70 quilòmetres per hora a l'interior, llevant i el sud i en les Pitiüses.

 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.