algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.69°

El Parlament insta el Govern a analitzar la costa balear i fer-hi un pla d'actuació

La comissió d'Ordenació Territorial del Parlament balear ha acordat avui per assentiment instar al Govern central al qual analitzi la situació actual del litoral de les Balears, que faci un pla d'actuacions i, alhora, iniciï les obres més urgents que necessita aquesta costa.

Aquest acord s'ha assolit avui horabaixa, fruit del debat de la proposició no de llei presentada pel PP, defensada per la diputada Catalina Soler i relativa a actuacions al litoral de les illes.

Després d'aprovar-la per assentiment -amb l'acceptació d'una esmena de modificació del Bloc-, el Parlament insta així el Govern a recopilar la informació i analitzar l'estat de la franja costanera i de les infraestructures d'ús públic del litoral balear, establint un pla d'actuacions.

Així mateix, exigeix que l'Estat realitzi un seguiment i vigilància de les actuacions realitzades, dels penya-segats i les platges i a estudiar els problemes de regressió dels arenals i les cales. Finalment, demanda que Demarcació de Costes iniciï les obres més urgents del litoral balear.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.