muy nuboso
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.56°
13°

Tres menors de les Illes contagiats a unes colònies evolucionen favorablement

Els infants han estat 7 dies a unes cases de colònies de Barcelona, on s'han confirmat 11 contagis de grip A

Els tres menors de les Balears, dos al·lots menorquins i un eivissenc, contagiats de Grip A durant la seva estada en una casa de colònies de Centelles, a la província de Barcelona, evolucionen favorablement a les seves respectives cases, segons ha confirmat avui la Conselleria de Salut i Consum, que ha assenyalat que no es descarta que en les pròximes hores poguessin confirmar-se nous casos de Grip A entre els menors de les Balears que van assistir a les colònies, en total, 54 al·lots.

Així, des de la Conselleria han assenyalat, a través d'un comunicat, que els tres menors sofreixen la grip amb una simptomatologia "lleu" i evolucionen favorablement a casa seva, després de tornar ahir, diumenge, de les colònies de Barcelona.

El Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya va confirmar per la seva part que a les colònies s'ha produït un brot de grip A H1N1/ amb un total d'11 persones afectades. En aquesta activitat juvenil, que ha durat del 12 al 19 de juliol, han participat un total de 26 menors de Menorca i 28 d'Eivissa, d'edats compreses entre els 11 i els 14 anys.

D'altra banda la Conselleria de Salut i Consum del Govern ha reiterat avui el seu missatge de tranquil·litat a tota la ciutadania davant la grip A i ha assegurat que les autoritats sanitàries resten vigilants al màxim la pandèmia, així com que s'han extremat les mesures de control i prevenció per anticipar-se a qualsevol eventualitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.