algo de nubes
  • Màx: 18.79°
  • Mín: 9.02°
18°

Mathias Kühn vol fer un camp de golf de 27 clots al Capdellà

La infraestructura ocuparia la pràctica totalitat de la finca de Son Claret

M.J. Palma.

Mathias Kühn vol construir un camp de golf de 27 de clots a la finca de Son Claret, al Capdellà (Calvià), un projecte que gaudiria del suport de l'Ajuntament de Calvià, encara que requeriria d'una declaració d'interès general per part del Consell de Mallorca, que l'empresa encara no ha sol·licitat.

Segons van informar ahir des de l'empresa Kühn & Partner, el camp de golf ocuparia la pràctica totalitat de la finca de Son Claret, veïna de Galatzó, que disposa d'una superfície d'aproximadament 117 hectàrees. El projecte preveu la construcció d'un camp de 18 clots de competició i de 9 més de pràctiques, a més d'una casa club, que ocuparia aproximadament uns 2.000 metres quadrats.

L'empresa remarca que aquest projecte no preveu cap altra edificació complementària en el terreny, com per exemple xalets unifamiliars, apartaments ni tampoc no inclou cap tipus d'oferta d'allotjament turístic.Mathias Kühn, a través de l'empresa SonClaret Participacions SL, afirma que té intenció de rehabilitar les cases antigues que es troben ubicades a l'esmentada finca i que estan qualificades com a Bé d'Interès Cultural (BIC).

Pel que fa a infraestructures, l'empresa ha projectat l'evacuació de residuals a la xarxa existent en el nucli del Capdellà, el subministrament elèctric sotterrat i l'obtenció d'aigües per al reg de tot el camp a través de la depuradora de Santa Ponça, en conveni concertat amb l'empresa municipal Calvià 2000.L'empresa preveu un consum d'uns 550.000 metres cúbics d'aigua a l'any, amb una punta màxima de 100.000 metres cúbics el juliol i una de mínima de 3.000 metres cúbics el desembre.

Des de Kühn & Partner, afirmen que la seva intenció és la de construir el camp de golf més luxós de tota l'illa de Mallorca i un dels més importants de l'Estat espanyol, en el qual es pugui donar cabuda a socis accionistes de prestigi.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.