algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 13°
22°

El PP critica que el Govern encara posi d'excusa l'«herència rebuda»

Flaquer insta l'Executiu a reclamar a Madrid els seus compromisos

El PP balear està fart de que el Govern faci una «crítica contínua» sobre la gestió de l'anterior Executiu de Jaume Matas, l'anonmenada «hèrència rebuda», considerant que l'està fent servir d'excusa per amagar la seva manca d'acció política durant aquest primer any de legislatura que es complirà aviat.

El diputat popular Joan Flaquer expressà ahir aquest malestar. Tot i admetre que entra dins el «joc polític» que en un nou Govern critiqui la gestió de l'anterior, afirmà que l'actual «s'equivoca» centrant-se en «investigar i fer esbrinaments» sobre el passat, en lloc de «començar a actuar per resoldre els problemes dels ciutadans». «Els aniria bé centrar-se en les seves responsabilitats», va afegir.

Flaquer instà de manera especial l'Executiu de Francesc Antich a pressionar el govern central perquè compleixi els seus compromisos adquirits amb Balears en matèria econòmica «perquè aviat es converteixin en realitat». L'exconseller de Turisme apuntà a la necessitat de concretar els convenis en matèria ferroviària, tancar la reclamació del pagament dels de carreteres antics, i posar en marxa la reconversió de la Platja de Palma.

El diputat popular insistí en criticar que el Govern autonòmic es refugiï en les crítiques a l'anterior gestió del PP «davant una situació d'incertesa econòmica en tots els àmbits». «Què pensa fer el Govern per donar suport als treballadors del sector de la construcció que estan inflant les llistes de l'atur?», es demanà.

A més d'això, Flaquer respongué a allò que considerà «insinuacions sobre la gestió privada» que el conseller d'Economia, Carles Manera, realitzà sobre el patrimoni personal de Jaume Matas. «Més valdria que callasin», opinà el diputat, i recordà la sentència que declarà que l'exconsellera socialista Aina Salom, dona de Manera, ocupà el seu càrrec de manera incompatible amb la seva activitat privada com a farmacèutica.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.