algo de nubes
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 8.9°
16°

Dues dones moren en un accident a la carretera de Felanitx a Cala Murada

Dos edificis de Sóller van ser desallotjats per por de la caiguda d'una gran grua

94796
El sinistre que va tenir lloc davant la catedral va ser espectacular. El cotxe quedà destrossat, «xapat», però els ocupants no patiren danys.

LL.G./G.P. palma.

La pluja va provocar ahir nombrosos incidents i accidents de trànsit a diferents punts de l'Illa.

El més greu es va registrar a la carretera de Felanitx a Cala Murada, devers les 20.00 hores. Un turisme conduït per un home que anava acompanyat per dues dones i una nina petita, col·lisionà contra una furgoneta-bus per causes que s'investiguen.

Les dues dones del cotxe moriren a causa del fort impacte. Una d'elles viatjava en el seient del copilot i l'altra en la part posterior al costat de la nina, d'uns 5 anys. El conductor i la petita resultaren ferits greus i hagueren de ser evacuats fins a l'hospital palmesà de Son Dureta.

La Guàrdia Civil realitzava gestions ahir a la nit per identificar plenament les víctimes. Després de les primeres investigacions sembla que els quatre ocupants del cotxe són membres d'una mateixa família, de nacionalitat alemanya. Les dues mortes serien la mare i la padrina de la petita, i el conductor és el pare de la nina i marit d'una de les víctimes mortals. La col·lisió va ser lateral i la carretera era relliscosa per la pluja. Per part seva, els ocupants del minibus, una mitja dotzena de persones, van sofrir lesions lleus.

També es van registrar ahir altres accidents a causa de la pluja, encara que sense danys personals greus. A Palma, davant la catedral, un cotxe es va estavellar contra un fanal i es va xapar per la meitat. Miraculosament, els dos ocupants van sortir per ells mateixos. Hores abans, al costat de l'hospital de Son Dureta, un altre conductor també va perdre el control i va xocar contra un fanal.

D'altra banda, un dels esdeveniments que va generar més alarma entre els veïns i les autoritats es va registrar a Sóller, quan els serveis d'emergència van ser informats que una gran grua semblava que corria risc de caure en haver soscavat la pluja el terraplè en el qual s'assentava.

La Policia Local de Sóller va acordonar la zona, que a més era al costat del lloc on se celebrava l'exposició comercial i la Fira ramadera. Dos edificis van ser desallotjats per precaució. Els tècnics de l'empresa van certificar per escrit que no hi havia perill de caiguda i es va autoritzar que els veïns tornassin als seus domicilis.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.