algo de nubes
  • Màx: 19.12°
  • Mín: 13.93°
19°

Cirer es decideix i fa públic el seu aval a Estaràs per al congrés regional del PP

Amb tot, remarca que no vol condicionar la posició de la resta de compromissaris

L.MORRAL/LL.PLANAS. Palma.

La presidenta de la junta territorial del PP de Palma, Catalina Cirer, avançà ahir el seu suport a la candidatura de la líder actual del partit, Rosa Estaràs, en el congrés regional que es durà a terme el pròxim 5 de juliol. En una roda de premsa Cirer explicà que «per dignitat personal i política» no pot revelar el seu vot públicament «per no condicionar una part important dels compromissaris de Palma», si bé deixà clar que el seu aval serà per a Estaràs enfront de l'altre candidat, el batle de Calvià, Carlos Delgado.

«Tenc 44 anys i en fa 15 que ocup un càrrec públic. No pot ser que ara un aval pugui substituir 30 anys d'amistat amb una persona com és Rosa Estaràs, 15 anys de feina en comú, 15 anys de lleialtat i de gratitud, perquè jo sé com vaig començar i gràcies a qui vaig començar en política. No pot ser que tot això desaparegui per la falta d'un aval», indicà. Després d'aquestes manifestacions, la líder del PP de Palma remarcà la necessitat de «respectar el procés intern» d'elecció dels candidats, alhora que es postulà a favor de «confiar un poc més en els afiliats», a qui «és necessari deixar pensar i decidir sense que passi res».

Sobre aquest aspecte, la líder del PP a Palma remarcà que espera que els compromissaris «facin el mateix que faré jo, perquè el més important és que atenguin el seu propi criteri, avaluïn i decideixin lliurement el candidat que volen triar». La junta territorial es reuní divendres amb Carlos Delgado i ahir ho va fer amb Rosa Estaràs. Era clar que no es donaria suport a Delgado, però volien que Estaràs es comprometés a donar un pes rellevant a Palma.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.