nubes dispersas
  • Màx: 17.24°
  • Mín: 12.23°
13°

Es demanarà a les empreses que no tirin restes agrícoles a les fecals

Des del Govern s'assegura que els abocaments estan controlats

M.NADAL. Sa Pobla.

Tant la Conselleria de Medi Ambient del Govern com l'Ajuntament de sa Pobla s'han donat aquesta setmana de termini per tal de trobar una solució i evitar nous abocaments. Després de la reunió mantinguda ahir entre les dues institucions, el batle de sa Pobla, Joan Comes, va explicar que «la planta depuradora necessita una ampliació, però també s'ha de reduir la brutícia de les aigües fecals que provenen de les diferents empreses del municipi».

D'aquesta manera, l'Ajuntament iniciarà una ronda de reunions amb les empreses locals per avisar-les que no tirin restes agrícoles a les aigües fecals, ja que provoquen embossos a la planta depuradora.

Tot i que els abocaments que es varen produir la setmana passada a causa d'una ruptura al clavegueram de la localitat i que amenaçaven d'arribar fins a l'Albufera ja estan controlats, des de la Conselleria de Medi Ambient també va explicar ahir que «s'estudiaran solucions durant les pròximes setmanes per evitar que es repeteixi altra vegada aquesta situació».

Tot i això, des de la Conselleria de Medi Ambient es va voler deixar clar que «la depuradora de sa Pobla funciona perfectament. Que necessiti una ampliació no implica que el seu funcionament sigui deficitari», i varen assegurar que «l'aigua que surt de la depuradora no està contaminada».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.