algo de nubes
  • Màx: 15.01°
  • Mín: 7.12°

Els funcionaris desafien el batle i fan costat a l'arquitecte expedientat

Volen més comunicació i expressen la seva solidaritat amb Campins

GUILLEM MAS. Ses Salines.

Els funcionaris de l'Ajuntament de ses Salines han desafiat el batle Sebastià Burguera i han redactat un manifest de suport a l'arquitecte municipal expedientat, Antoni Campins. En una nota registrada el dia de Sant Jordi, catorze funcionaris defensen Campins, que estat suspès d'ocupació per «irregularitats», «deixadesa» i per haver esgotat la confiança de l'actual equip de govern PSOE-UM-NIL.

En la relació de signants crida l'atenció la presència del zelador Sebastià Escalas, que es troba de baixa laboral des que es va destapar el cas de la seva funcionarització «irregular» el mes de setembre de 2007, i que està imputat per la trama del cas Cavallistes, per haver emès un informe presumptament fals sobre l'antiguitat de la casa de foravila de l'exbatle Sebastià Vidal, per ser legalitzada amb interès general.

«L'esmentat company ha demostrat constantment, i des de fa anys, la seva professionalitat i independència en l'emissió d'informes i altres treballs que li corresponen, «resa la carta dels funcionaris que eximeixen Campins d'haver realitzat alguna irregularitat de manera «conscient». «Estam segurs que ha estat involuntàriament i sense cap tipus de premeditació» adverteixen.

Així, els 14 funcionaris consideren que «seria beneficiosa una major comunicació de Batlia amb el personal, indicant-li si existeix alguna diferència de criteri a l'hora de realitzar treballs.» I continuen. «En cas que persisteixi aquesta diferència, s'indiqui per escrit per a una millor clarificació, per fomentar una seguretat al personal que realitza les coses així com Batlia pretén que es facin, i a l'Ajuntament una seguretat que les coses es fan tal com considera convenient per als interessos municipals.»

La nota dels funcionaris acaba amb el desig que la situació se solucioni, alhora que expressen «la nostra més absoluta solidaritat amb el nostre company Antoni Campins i, al mateix temps, oferint la nostra completa col·laboració per a la comunicació mútua amb la finalitat de poder d'assolir un millor servei».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.