algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
15°

Retiren la respiració artificial a la monitora atropellada a Palma

La jove està hospitalitzada des que salvà la vida als seus alumnes

J.J. Palma.

Aina Vadell, la monitora palmesana que és en coma després de salvar els seus alumnes quan anaven a ser atropellats al carrer Eusebi Estada, ja respira per si mateixa, encara que el seu estat continua sent molt greu.La seva família explicà ahir que «els metges li aniran retirant la sedació de manera gradual i per a nosaltres aquesta lleugera millora és un llamp d'esperança».

Aina Vadell, que té 20 anys, es troba hospitalitzada en la Unitat de Cures Intensives de la clínica Juaneda i cada dia la seva família rep la visita d'amics. «Volem que almenys el seu cas serveixi per conscienciar els conductors dels perills d'una conducció imprudent» afirma un dels seus amics. Dissabte 19 d'abril Aina, que estudiava segon de Fisioteràpia a la UIB, creuà amb deu alumnes per un semàfor en verd en la confluència dels carrers Eusebi Estada amb Francisco Sancho. La monitora, atenta com sempre a qualsevol detall que pogués representar perill per als seus nins, reparà en un turisme que es dirigia a ells a elevada velocitat. El cotxe tenia el semàfor en vermell, però el conductor no s'adonà i es va emportar per davant la jove palmesana.

Aina encara va tenir temps d'empènyer els seus alumnes endarrerits i cap no resultà ferit. La seva heroïcitat li va sortir molt cara: va sofrir lesions molt greus a la zona cranial, fractures i contusions en diferents parts del cos, i va quedar en estat de coma. Des d'aquell moment la família no ha deixat de rebre mostres de suport. El passat cap de setmana els clubs d'Esplai, als quals ella pertanyia, feren una festa en la plaça Alexander Fleming i van li van dedicar.

Des de l'Ajuntament palmesà també li feren un esment especial per reconèixer la valerosa actuació. Amb la notícia que li han retirat la respiració artificial la seva família comença a veure la llum al final del túnel.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.