algo de nubes
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 8.9°
16°

Una multitud omple els carrers de la vila amb una fira espectacle d'alt nivell

La gran varietat de productes exposats donà un aire de qualitat a aquesta edició

100242
Una gernació de gent omplí de gom a gom els carrers del poble.

GUILLEM MAS. Ses Salines.

Un any més el Primer de Maig, ses Salines es convertí en el centre de Mallorca: milers de ciutadans arribats de tots els punts es reuniren en una de les fires amb més tradició de l'Illa. A mitjan matí, la majoria dels accessos al poble estaven col·lapsats i era difícil trobar-hi un lloc per aparcar i no parlem per dinar.Els carrers més cèntrics de la vila semblaven un formiguer a l'estiu: gent de totes les edats que mirava, tocava, demanava i s'interessava pels milers de productes exposats en les centenars de paradetes dels carrers de ses Salines. Amb tot, el bon temps i la calor ajudaren i animaren la gent a visitar el poble i, molts, a passar-hi tot el dia.

La fira espectacle del municipi no només es viu de dia, sinó que la nit anterior ja hi havia trull per la plaça. Durant tota la jornada festiva d'ahir s'organitzaren diferents actes; el matí es dedicà bàsicament a la fira, a les paredetes, a les exposicions i al concurs de cans que es realitzà al pati de les Escoles Velles. A les sis de l'horabaixa es feren diferents demostracions amb cavalls amb l'espectacle Simfonia a cavall. I a les nou del vespre se celebrà un final de festa amb l'actuació del grup Els Pets.

Una de les novetats d'aquesta edició fou l'obertura de les portes de la recent reformada església Vella que acull diferents exposicions. Aquest emblemàtic edifici vessa esplendor pels quatre costats després de la gran restauració que ha patit. Per tant, la fira de ses Salines, després de 23 anys, és una perfecta combinació de trets distints. Cal recordar que la de ses Salines fou la primera fira que començà a combinar la tradicional fira artesana amb diferents espectacles per així atreure un públic més divers.

El ventall d'espectacles consolida una fira amb identitat pròpia, la del Primer de Maig multitudinària, amb actes per a tots els gustos, amb grans possibilitat i tot això a ses Salines. La gran oferta gastronòmica del municipi s'assegurà que la gent quedàs fins ja ben entrat el vespre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.