algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

La Sala prorroga la suspensió de llicències d'obra un any més

La moratòria s'aprovà el maig de l'any passat arreu del municipi

L'Ajuntament d'Artà aprovà l'ampliació, per un any més, de la suspensió de llicències d'obra. Així ho acordaren els diferents grups municipals, en el decurs de la sessió plenària de dimarts. La iniciativa ara prorrogada s'aprovà el maig de 2007, per evitar una entrada massiva de llicències d'obra mentre es tramiten encara les Normes Subsidiàries del municipi.

Aquesta suspensió afecta totes les llicències d'obra. Així, del passat 20 de maig ençà la Sala manté aquesta moratòria urbanística arreu del municipi, ja que «la normativa que s'està elaborant serà més restrictiva que l'actual» assenyalà el batle d'Artà, Rafel Gili. Així mateix, el màxim responsable municipal manifestà que «treballam en la elaboració de les normes, si bé ens trobam amb problemes que s'han de resoldre a Medi Ambient i a Patrimoni, però hi feim feina per poder-les aprovar a final d'any».

La portaveu de la UIA, Margalida Tous, assenyalà que el seu grup s'havia abstingut en aquest punt i que «les Normes Subsidiàries no avancen, creim que l'equip de govern no hi està fent feina». Fou per febrer de 2007 que s'aprovaren de manera inicial, «i des de llavors ni tan sols s'han contestat les al·legacions presentades», afegí Tous.

Ara, amb aquesta nova pròrroga, el Consistori artanenc disposarà de més temps per dur a terme l'elaboració de les Normes Subsidiàries del municipi, sense la pressió urbanística que es registrava durant els darrers anys.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.