cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 17°
17°

Grande obre un camí perquè els veïns no passin per la seva finca

La Sala li prohibí tancar una via pública, però tanmateix la desvià

El president del RCD Mallorca i promotor immobiliari, Vicenç Grande, ha obert un camí en sòl rústic de la seva propietat per evitar que els usuaris, veïns en general, passin per davant de la seva finca, l'antiga possessió dels Riquers, desviant el camí públic que du el mateix nom.

Fa uns mesos i sempre de manera extraoficial, Grande va sol·licitar permís a l'Ajuntament de Porreres per poder tancar el camí dels Riquers i cedir al poble el nou que ha obert per desviar el públic. Davant de la negativa del Consistori comandat per Unió Mallorquina, el promotor va decidir obrir igualment el camí encara que no podrà tancar al públic el pas veïnal.

Amb aquesta operació, el promotor pretén que els usuaris deixin d'utilitzar el camí públic i es desviïn pel de nova obertura ja que en deixar la carretera principal arribant des de Llucmajor, és més fàcil agafar-lo, però no venint de Porreres.

Tanmateix, el més provable és que Grande no aconsegueixi el seu objectiu sobretot entre els usuaris habituals d'aquesta zona rústica de Porreres. Molts veïns ja han expressat la seva intenció de continuar utilitzant el camí públic «encara més que abans» i seguir passant per davant de la finca on Grande té la intenció d'obrir-hi un agroturisme.

D'altra banda, hi ha el temor que amb el pas del temps, canviïn els mandataris polítics i s'autoritzi el tancament del camí públic. La Sala ja va viure una mala experiència amb el tancament de camins.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.