algo de nubes
  • Màx: 29°
  • Mín: 22°
29°

El PSOE vol que la premsa pugui anar a les comissions d'urbanisme

Roman diu que Pastor fa defensar «els seus negocis» als tècnics

El PSOE de Manacor reclama a l'equip de govern (PP-AIPC) que modifiqui el reglament de funcionament i permeti que la premsa sigui present a les comissions informatives d'urbanisme.L'objectiu dels socialistes és evitar que el batle, Antoni Pastor (PP), hagi de comparèixer en roda de premsa flanquejat pels tècnics d'urbanisme a l'hora de tractar aspectes relacionats amb aquesta àrea. El darrer exemple va ser el de la reclassificació dels terrenys per al nou col·legi, a la qual posaven traves els tècnics del Consell de Mallorca contra els municipals.

En aquest sentit, la portaveu dels socialistes, Júlia Roman, criticà que «és l'únic batle que a l'hora de defensar les seves propostes, els seus negocis, surt flanquejat pels tècnics». Poc abans, i en referència a les acusacions del batle, que criticà la manca «d'interès» dels socialistes per no assistir a un ple relacionat amb el col·legi, Roman havia declarat que el partit està «a favor» del centre, però «estam en contra dels negocis particulars d'Antoni Pastor».

Roman oferí una roda de premsa a la qual assistí el regidor Miquel Castellano.Criticaren que l'equip de govern no va fer públic que el Consell de Mallorca va donar el vistiplau a la reclassificació dels 10.000 metres quadrats de sòl rústic per al nou col·legi, però «això no significa que doni suport al conveni urbanístic».Roman va arribar a vaticinar que «el conveni urbanístic no li anirà bé, tindrà escola però no tindrà conveni». Tanmateix, posteriorment va matisar que «jo no ho sé, ho diran els tècnics del Consell, que hauran de revisar el conveni urbanístic», el qual permetrà construir prop de 800 habitatges a canvi del solar per al col·legi.

També en relació amb la polèmica de la nova escola, Castellano criticà que Pastor no el convidàs a la reunió de totes les APA de Manacor, quan «jo som el president de la de l'IES Mossèn Alcover». «És increïble que perquè som regidor del PSOE i per motius polítics no em convidàs a la reunió amb la resta d'associacions de pares i mares».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.