nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Nadal diu que la manca de líder al PP «paralitza» la gestió municipal

El socialista posa com a exemple les obres retardades de la ronda

El PSOE de Felanitx critica que la «manca de lideratge i els embolics interns del PP mantenen paralitzada la gestió de l'Ajuntament». Són paraules que el regidor i portaveu socialista a la Sala Antoni Nadal va llançar ahir devora les obres «paralitzades» de la ronda que ha d'unir la carretera de Campos amb la de Porreres. Nadal va posar aquest projecte com a exemple del «desinterès total» de l'equip de govern popular en «assumptes que preocupen els ciutadans».

El regidor va explicar que les obres d'obertura d'aquesta ronda que paga el Consell de Mallorca i que té una longitud d'1'1 quilòmetres «ja haurien d'haver acabat, però la unió temporal d'empreses que la construeix ha sol·licitat una pròrroga de tres mesos, perquè no la va poder executar dins els terminis prevists per problemes amb les expropiacions, un tràmit que havia de fer l'Ajuntament de Felanitx».

«Fa tres anys que anam darrere de l'execució d'aquesta ronda i quan finalment s'aconsegueix l'obra es paralitza per la mala gestió de les expropiacions i la intolerància per part de l'Ajuntament», critica Nadal. Ahir, en el lloc on s'està construint la ronda hi havia una excavadora treballant, un fet que Nadal justificà que «l'han duita perquè sabien que avui havíem de venir a fer pública la nostra denúncia».

Les obres de construcció de la nova ronda varen començar el mes d'abril del 2007 i el seu cost és d'1'5 milions d'euros, que finança el Consell de Mallorca.

La ronda tindrà dues rotondes d'enllaç, una a la carretera de Porreres i l'altra a la de Campos, a l'entrada del polígon industrial, més una altra d'intermèdia al carrer de Guillem Timoner, devora l'edifici del Sindicat. Cada una de les rotondes seran il·luminades. El projecte també preveu donar continuïtat als camins que quedarien tallats per la nova ronda, adaptar les rasants a la nova via i permetre l'accés a les finques confrontants. Aquest projecte canviarà de manera considerable la qualitat de vida dels residents de la localitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.