algo de nubes
  • Màx: 24°
  • Mín: 20°
24°

Estaràs: «No és un gest, De Santos havia de tornar el que no era seu»

La presidenta del PP demana «prudència» per «protegir» la família

«El que ha fet no és un gest. El que no era seu ho havia de tornar». D'aquesta manera, valorà ahir la presidenta del PP balear, Rosa Estaràs, el fet que l'exregidor del PP de Palma Rodrigo de Santos tornàs a l'Ajuntament de Palma els 50.804 euros públics, que suposadament havia gastat en prostíbuls masculins. La dirigent condemnà els fets, però també demanà «prudència» i respecte a la vida privada per «protegir» la família de l'exedil.

Estaràs recalcà que De Santos va fer ahir «el que tocava» retornant els doblers, però mostrà la seva «condemna més enèrgica» i demanà que s'actuï judicialment davant un suposat cas «d'ús delictiu dels doblers públics» perquè «democràcia i corrupció no poden conviure». En aquest sentit, tornà a demanar que siguin «perseguits amb la força de la llei» aquells que vulnerin els principis democràtics.

La popular recordà que el seu partit ha expulsat l'extinent de batle de Palma i, per tant, deixà clar que De Santos «no és una persona del PP». Al mateix temps, assegurà que ha ordenat que s'activin tots els mecanismes perquè no torni a passar més un cas com aquest. «Serem implacables», afegí la dirigent conservadora.

Amb tot, volgué deixar clar que ella es limitava a condemnar el suposat ús ilícit dels doblers públics, però no havia d'opinar sobre qüestions privades o morals i, per tant, defugí de valorar que els doblers públics s'haguessin gastat en prostíbuls masculins, com denuncia la Fiscalia.

Segons Estaràs, la ciutadania ha de poder opinar de l'admnistració que es fa amb els doblers públics, que «ha de ser més escrupulosa que la dels privats». «S'ha de perseguir, condemnar i posar tothom en el seu lloc. Ara, sobre la vida privada de cadascú no tenc res a dir», afirmà la presidenta dels populars balears.

En aquest sentit, demanà «prudència per protegir la família» de l'exregidor del PP i exigí que abans de fer qualsevol comentari es «pensi en els menors», referint-se als cinc fills de De Santos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.