algo de nubes
  • Màx: 18.99°
  • Mín: 13.26°
13°

La Justícia reclama més justícia

X.G.Z. Palma.

Els funcionaris de l'Administració de Justícia no aturen. La vaga continua endavant tot i que el Ministeri de Justícia du un mes i mig sense atendre les reclamacions dels treballadors, i sense oferir senyals d'apropament, de moment.

Tanmateix, els sindicats i els treballadors en vaga han decidit lluitar fins al final per allò que consideren just. Cada dia que passa, les protestes són més originals. I és que després d'un mes i mig, o s'innova o la gent es cansa aviat, ja que la tensió i la sensació de frustració són cada cop majors entre els funcionaris que segueixen la vaga.

Des que començà l'aturada, els vaguistes han protagonitzat protestes davant del Parlament, de la Delegació del Govern o dels edificis judicials, entre altres llocs.

Ahir, fou el torn de la Conselleria de Presidència, davant de la qual feren una cadena humana, controlats sempre per un fort dispositiu policíac que estava immòbil per evitar qualsevol incident.

De fet, en solidaritat amb els treballadors de l'Administració que estaven tancats al Ministeri de Justícia de Madrid, ahir, els funcionaris que acudiren a la cadena humana feren el gest d'intentar entrar a la seu de la Conselleria per tancar-s'hi.

Però la Policia se n'adonà de seguida i impedí que els funcionaris entrassin a l'edifici.

Finalment, però, el conseller de Presidència del Govern, Albert Moragues, va veure els vaguistes i decidí reunir-se amb ells al moment.

Representants del CSI-CSIF, UGT, CCOO i STAJ s'assegueren en una taula per debatre diversos temes amb el conseller.

Durant la reunió, els sindicats demanaren a Moragues que actuàs com interlocutor i, a més, plantejaren temes com «la urgència d'una negociació seriosa» o la necessitat de «cercar una sortida al col·lapse de la Justícia».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.