lluvia ligera
  • Màx: 24°
  • Mín: 21°
21°

El Govern continua sense resoldre les deficiències del col·legi Jaume Vidal

Els pares i mares tornen a protestar sis mesos després d'haver començat el curs

Quan ja es compleixen sis mesos de l'inici del curs escolar, la Conselleria d'Educació encara no ha resolt les nombroses deficiències existents a l'obra nova d'ampliació del col·legi Jaume Vidal i Alcover, que ja foren denunciades pels pares, mares i professorat del centre educatiu fa uns mesos. Encara avui, el malestar i la indignació de tot el col·lectiu va en augment. La realitat és que a hores d'ara la majoria de banys nous del centre no evacua correctament, i el resultat és que «els excrements dels nostres fills i filles s'acaramullen, un fet que comporta un alt risc de contagi per a tots els infants».Les pluvials de l'edifici encara no estan connectades a enlloc i, per tant, «l'escola nova ja presenta greus problemes d'humitats i inundacions».

A més, el pati que tant va costar d'aconseguir està infrautilitzat, ja que no compleix les condicions mínimes de seguretat. Aquesta situació provoca que els nins i nines no puguin jugar a res i s'hagin de conformar amb grava i més grava.Els pares i mares del col·legi Jaume Vidal i Alcover afirmen estar «cansats d'aguantar aquestes deficiències i d'anar d'una banda a l'altra "de l'Ajuntament a la Conselleria i viceversa" per tal d'aclarir qui les pot arreglar».

Així, pensen que «hi ha necessitats suficientment greus com perquè s'abandonin les lluites polítiques en benefici de l'educació dels nostres infants». A més, els pares aprofiten per exigir una nova escola i en condicions.El ple celebrat ahir aprovà, amb els vots a favor de l'equip de govern PP-AIPC i l'abstenció d'ALM-UM i PSM+Esquerra+Verds, solucionar les deficiències per declarar apte per a equipament escolar un solar de s'Hort d'en Roig, per fer-hi una escola. Divendres, la Comissió d'Urbanisme del Consell de Mallorca estudiarà l'aprovació.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.