algo de nubes
  • Màx: 26°
  • Mín: 21°
21°

El centre de dia, inaugurat ja fa un any, encara no està operatiu

L'Ajuntament està pendent de la llicència d'activitat del Consell

L'edifici del centre de dia de Mancor encara no està operatiu, tot i que ja fa un any que l'expresident del Govern, Jaume Matas, inaugurà les noves instal·lacions.L'equip de l'oposició a l'Ajuntament de Mancor (Mancorins pel Canvi) va preguntar durant el darrer ple municipal sobre la situació del nou centre de dia, que fa un any que té les portes tancades. Des de l'equip de govern es va explicar que «estam pendents de la llicència d'activitat que ha de concedir el Consell de Mallorca per a la posada en marxa del centre de dia».

Encara que l'esmentat centre tingui una capacitat de deu places, durant el darrer ple es va explicar que «actualment s'estan revisant onze sol·licituds de persones grans que volen ingressar-hi». Pel que fa a les despeses de manteniment que es derivaran després de l'obertura del nou centre, l'Ajuntament ha informat que «demanarem possibles subvencions de les institucions a les quals ens puguem acollir».

L'edifici està ubicat a l'antic bar del casal de cultura, que va ser totalment rehabilitat i ara té totes les infraestructures necessàries per poder funcionar com a centre de dia. Les obres de reforma van tenir un cost de 440.738 euros i van ser finançades per la Conselleria de Presidència durant l'anterior legislatura.

El nou centre, que està destinat a les persones grans que no puguin rebre l'assistència sanitària que necessiten a casa seva, té capacitat per a un total de deu places i, a més, l'edifici acull una sala de repòs, una sala de cures, diversos banys, un espai polivalent, un menjador, una cuina i despatxos.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.