algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
19°

Les famílies de dos menors implicats en els abusos a nines se'n van de Muro

ha convocat una manifestació per al pròxim dissabte dia 29

71996
Una de les pintades aparegudes ahir en un carrer del municipi.

La tensió social a Muro no amaina. Les famílies de dos dels menors implicats en les agressions sexuals i en els abusos a dues nines de Muro han abandonat la localitat durant els darrers dies. Els mateixos veïns han confirmat la notícia i han apuntat que una família partí dissabte passat i l'endemà l'altra. Respecte als motius de la partida, es comenta que pot ser «per por, per evitar possibles incidents, perquè la veritat és que el tema a Muro continua sent 'molt calent'».

De fet, des de fa dies van apareixent pintades en diferents punts de la localitat i ahir no en fou una excepció. Quan això ocorre els policies locals es mobilitzen de seguida per esborrar-les. A prop de l'institut de Secundària se'n detectaren dues. Una pogué ser fotografiada, mentre que l'altra ja havia estat esborrada.

D'altra banda, els veïns de Muro, encapçalats per un nombrós grup de mares, han gestionat ja els permisos necessaris per dur a terme una manifestació. La petició es lliurà divendres passat a la Delegació del Govern i la manifestació està prevista per al pròxim dia 29 a Muro.

La idea és reclamar canvis en la Llei del menor i demanar a totes les famílies que han tingut o tindran fills o filles víctimes de qualsevol tipus de violència que ho denunciïn. Així mateix s'intentarà per tots els mitjans que no sigui una manifestació de caire racista. Els veïns no volen deixar que el cas quedi «adormit».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.