algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

Turisme inverteix 2 milions en dos torneigs en lloc del Mallorca Classic

L'acord amb els organitzadors és només per aquesta legislatura

E. DOMÈNECH. Palma.

La Conselleria de Turisme ha signat un acord amb l'empresa Match Golf pel qual es compromet a patrocinar, amb dos milions d'euros, els dos torneigs màster de golf que es realitzaran en substitució del Mallorca Classic.

Aquest serà l'import que destinarà el Govern al patrocini d'aquesta iniciativa fins al final de la legislatura. Una quantitat que contrasta amb els 4,6 milions d'euros anuals compromesos fins el 2014 per l'anterior Executiu del PP.

D'aquesta manera, el conseller de Turisme, Francesc Buils, compleix el seu compromís de no hipotecar governs de legislatures posteriors, ja que circumscriu l'acord amb l'empresa organitzadora als propers tres anys.

L'altra gran diferència amb el conveni anterior signat pel Partit Popular és el fet que els torneigs no es disputaran just en un camp de golf com fins ara -el Mallorca Classic només tenia lloc al Pula Golf de Son Servera. Per contra, podran accedir-hi la resta de camps de Mallorca (20) sempre que compleixin els requisits exigits per a aquest tipus d'esdeveniments. La Conselleria encara no ha anunciat quins seran aquests camps.

Es preveu que els torneigs apleguin els millors professionals d'aquest esport del Regne Unit, Alemanya i Espanya. Països que coincideixen amb els principals mercats emissors de turisme de les Illes.

D'aquesta manera, la Conselleria de Turisme vol donar a conèixer les possibilitats de practicar el golf que ofereix l'Arxipèlag i afavorí la màxima difusió d'aquest esport. L'objectiu és també contribuir a la desestacionalització que pateixen les Balears.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.