algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
23°

Ferit un treballador de 32 anys que caigué a l'interior d'una síquia de set metres a Son Reus

L'accident es produí ahir migdia en una obra que es troba ubicada davant la incineradora

G.P. Palma.

Un jove de 32 anys, la identitat del qual no transcendí, resultà ferit ahir al migdia en sofrir un accident laboral a Son Reus. L'incident es produí al voltant de les 13.30 hores en una obra que s'està duent a terme davant la incineradora. L'operari caigué per l'espai que queda entre el forat del solar i la base de l'estructura de l'edifici. Aquesta rasa té uns set metres de profunditat.

Després de rebre la preceptiva alerta, efectius de la Policia Local, Policia Nacional, Bombers de Palma i 061 es desplaçaren al lloc dels fets. Quan hi arribaren, trobaren el treballador assegut en terra, conscient i que sagnava pel cap. El ferit fou rescatat de la síquia i va ser assistit pel personal d'una ambulància del 061 que, després d'estabilitzar-lo, el traslladà a una clínica de Palma.

Allà li fou efectuat un reconeixement mèdic per determinar l'abast de les lesions sofertes. A més del cop al cap que li provocà un trau, el jove sofrí contusions en diferents parts del cos. El Cos Nacional de Policia es féu càrrec de la investigació per aclarir les causes de la caiguda. Els agents realitzaren una inspecció ocular de l'obra i s'entrevistaren amb diversos companys de l'operari ferit.

D'altra banda, segons dades fetes públiques ahir pel Ministeri de Treball, la construcció fou el sector que tingué un índex més elevat de sinistralitat laboral durant l'any 2007, amb una mitjana de 14,2 accidents mortals per cada 100.000 treballadors. En aquest sentit, el Ministeri també apuntà que al llarg de l'any passat la sinistralitat laboral mitjana va descendir un 15,7 per cent a l'Estat espanyol en relació al 2006, fins als 5,3 accidents laborals per cada 100.000 treballadors afiliats a la Seguretat Social.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.