algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
14°

El NIL es desmarca del pacte i protesta per la inoperància de la Junta de Districte

Galmés critica l'actitud i la gestió del PSOE mentre tot apunta a la ruptura del pacte

100660
El Centre Cívic de la Colònia, inaugurat el passat 19 de gener, encara no està operatiu ni ofereix cap servei als veïns.

Les aigües tornen a anar remogudes. El ple de la Junta de Districte de la Colònia de Sant Jordi, celebrat ahir, va evidenciar les males relacions existents entre els socis de govern a l'Ajuntament de ses Salines, en un nou episodi de la crisi constant en la qual està submergit el pacte saliner, amb retrets d'UM i NIL a la gestió del PSOE que podrien acabar amb la ruptura de l'acord. El representant del NIL a la Junta de Districte, Ricardo Martín Cerván, no va assistir al ple en senyal de protesta, per haver-se assabentat dels punts previstos a l'ordre del dia "proposats per la presidència socialista" el mateix dia que rebé la convocatòria.

A més, UM va criticar durament el punt número 5, exigint també la seva retirada, en què s'havia de tractar l'aprovació d'una proposta de reglament municipal regulador dels usos dels locals municipals de ses Salines i la Colònia de Sant Jordi. Des d'UM es va argumentar que la Junta no era competent per regular edificis municipals a ses Salines. Més duresa va mostrar el portaveu del NIL, Bartomeu Galmés, amb l'actitud i gestió del PSOE a la Junta de Districte i, per extensió, a l'Ajuntament. «No hem assistit al ple de la Junta en senyal de protesta, perquè no s'està treballant com toca en aquesta figura administrativa».

Segons Galmés, «així com es gestiona la Junta de Districte només s'aconsegueix que sigui un obstacle per als veïns», recordant que «el passat 19 de gener s'inaugurà el Centre Cívic i a dia d'avui no s'ha fet res per poder obrir les portes i oferir un servei de qualitat als veïns, que per un simple segell de l'atur han de desplaçar-se encara a ses Salines». Les seves crítiques als socialistes apuntaren a Antoni Perelló, criticant que «no es presentà a cap de les reunions de la Junta sectorial de turisme ni va enviar-hi cap representant seu, en un tema tan important com és el sector comercial i hoteler».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.