algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

El Ministeri de l'Habitatge durà a terme la recuperació del Defensora

La reforma de l'històric teatre s'aturà l'any 2002 per falta de fons

Ll. G./M.J. Sóller.
La Subdirecció General d'Arquitectura del Ministeri de l'Habitatge ha decidit incloure en el programa de Rehabilitació del Patrimoni Arquitectònic, Històric i Social, la rehabilitació del teatre Defensora Sollerense, de propietat municipal, i s'ha posat en contacte amb l'Ajuntament al qual ha comunicat ja la designació d'una arquitecta, que actuarà en representació del Ministeri en aquesta actuació.La notícia la va donar a conèixer ahir el batle i regidor de Cultura, Guillem Bernat, juntament amb el tinent de batle Josep Ll. Colom i altres membres de l'equip de Govern.

Bernat i Colom recordaren que el mes de novembre passat presentaren la sol·licitud davant el Ministeri amb el corresponent projecte de rehabilitació, que està valorat en tres milions d'euros. El batle expressà la seva «immensa satisfacció pel ràpid fruit que ha donat aquesta gestió davant el Govern central». Josep Ll. Colom assenyalà, així mateix, que «ja des d'un principi al Ministeri agradà molt el projecte i asseguraren que l'estudiarien amb molt interès, a fi d'incloure'l en l'esmentat programa».

La comunicació del Ministeri ha causat sorpresa en el mateix equip de Govern, ja que es tracta d'un projecte que feia anys que «rodolava», especialment des que el 2002 les obres de reforma iniciades el 1998 i dirigides per l'arquitecte solleric Joan Soler s'aturaren per manca de pressupost. Després també s'intentà que el projecte es finançàs amb l'ecotaxa i, posteriorment, l'equip de govern del PP-UNISO assegurà que ho faria amb fons europeus.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.