cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 8.06°

El mal estat de la xarxa d'aigua provoca talls de subministrament

La Sala estudiarà la millor solució per evitar el malestar dels veïns

Els veïns de sa Pobla sofreixen constants talls en el subministrament d'aigua, a causa del mal estat de la canalització del municipi. El batle de sa Pobla, Joan Comes, explicà que «les constants rompudes i escapades d'aigua ens obliguen a tallar el subministrament per poder reparar-ne les deficiències». Encara que fa mesos que els veïns de sa Pobla sofreixen talls en el subministrament d'aigua, les darres setmanes s'ha accentuat el malestar entre els veïns, ja que els talls són més freqüents, especialment en hores puntes iels obliga a escalfar aigua de garrafes per poder dutxar-se. «La canalització és molt vella i està en mal estat», va explicar el batle, i va afegir que «hi ha alguna rompuda que és més fàcil de controlar i fins i tot no és necessari tallar el subministrament, però en canvi n'hi ha altres que són més complicades i ens obliguen a deixar el poble sense subministrament per poder arreglar-la, ja que sinó és impossible solucionar-ho».

El batle va explicar que des de l'Ajuntament s'està treballant per trobar una solució tan aviat com sigui possible per posar fi al problema, encara que Comes va reconèixer que «la millor solució seria canviar la canalització del municipi, tot que és una mica complicat». Comes va explicar que «una solució que estam estudiant és la sectorització del poble, de manera que els talls no afectarien tantes zones del municipi». Actualment, el municipi només està dividit en dos o tres zones, amb referència al subministrament d'aigua, per la qual cosa quan hi ha un problema i cal tallar el subministrament gran part dels veïns de sa Pobla sofreixen les molèsties.

A més, alguns veïns estan molestos perquè des del gener passat paguen un 80% més a la factura del rebut de l'aigua, com a conseqüència de la posada en marxa de la planta potabilizadora. Així, els veïns van expressar el seu malestar perquè «pagam molt pel rebut de l'aigua i el servei que rebem és pèssim».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.