algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

Tres nous incendis de contenidors durant la mateixa nit a Palma

Els sinistres es produïren entre les 01.45 i les 03.30 h aproximadament

V.V. Palma.

D'algun temps ençà es registren incendis de contenidors a Palma, sobretot durant les nits dels caps de setmana. Segons pareix, aquests focs són obra d'un o de diversos piròmans i tant la Policia Local de Palma com el Cos Nacional de Policia (CNP) treballen per aclarir els fets.

A més de contenidors, també s'han cremat vehicles que hi estaven aparcats devora i n'han resultat fets malbé façanes d'edificis i comerços. Ahir de matinada es registraren tres incendis més amb dues hores de diferència, si fa no fa, segons les fonts policíaques i del cos de Bombers. El primer avís es va rebre a les 01.45 hores i l'incendi estava localitzat a la confluència del carrer de Ricardo Ortega amb el dels Foners.En aquesta zona varen ser cremats dos contenidors i una paperera. A les 02.30 hores començà un altre incendi al carrer de Bernat Calvet, a la zona del Molinar.

Els Bombers de Palma hi acudiren i extingiren el foc, que tot i la seva actuació destrossà dos contenidors.

Una hora després es produí el tercer incident de la jornada, localitzat a la cantonada del carrer Indústria amb el de Desbach. Allà es calà foc un matalàs que estava recolzat als contenidors i el foc afectà la façana d'una apotecaria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.