cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.12°

Tres joves fugen després d'un accident a Palma i d'abandonar l'amic ferit

Els quatre, a bord d'un Seat Ibiza, col·lidiren contra un plafó de temperatura de via Alemanya

96402
El morro del cotxe quedà absolutament aixafat.

Eren poc més de les onze de la nit de divendres passat quan quatre joves de nacionalitat equatoriana que viatjaven en un Seat Ibiza de color vermell s'estavellaren contra un plafó electrònic de temperatura que alhora és un rellotge.

El cotxe circulava per via Alemanya en direcció cap a la plaça el Fortí. De moment, s'estan investigant les causes que van poder provocar l'esmentat accident. L'impacte es produí a la intersecció de via Alemanya amb camí de Jesús. En aquell instant, tres dels quatre ocupants de l'habitacle van arrencar a córrer i van deixar a l'interior del cotxe un dels seus companys malferit.

En arribar les assistències sanitàries i els corresponents efectius de la Policia Local, van atendre el ferit, que va ser ràpidament traslladat amb una ambulància del 061 a un centre hospitalari.

Per la seva part, els agents policials iniciaren una gran batuda per intentar localitzar els tres equatorians que havien fugit i que segons alguns testimonis directes dels fets van sortir a la carrera direcció al camí dEl jove ferit, segons les primeres hipòtesis de l'accident, sembla ser que circulava al seient del copilot i que després de l'impacte va quedar atrapat en el cotxe.

Des d'un primer moment, la teoria del robatori del vehicle va quedar totalment descartada perquè els agents comprovaren que la titularitat del vehicle sinistrat corresponia a l'equatorià ferit. Les patrulles no van aconseguir localitzar els tres accidentats que van fugir.

El ferit, que es recupera de les seves lesions, serà el testimoni clau per a la investigació policial per a la corresponent identificació dels ocupants del turisme. A l'interior del vehicle, els agents que s'hi desplaçaren per realitzar la corresponent atestat hi van trobar una gran quantitat de llaunes de cervesa i una ampolla gairebé buida de vodka.

D'altra banda, al carrer Santa Florentina, al barri palmesà de Son Gotleu, ahir al matí es va produir una col·lisió lleu entre tres vehicles, conduïts per un home de color, un d'ètnia gitana i un 'paio'. Com que els implicats no es posaven d'acord van requerir la presència policial. Després, l'accident es va solucionar sense més complicacions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.