algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
19°

Vuit menors apallissen el pare d'un estudiant que era assetjat a Sineu

L'home acabà amb un dit trencat, una costella rompuda i una contusió cranial

91024
Ahir dematí la normalitat era absoluta a l'IES de Sineu.

J.J. Palma.

Un pare que anà a l'institut de Sineu a defensar el seu fill, que sofreix persecució escolar, fou apallissat per vuit menors, que li romperen un dit i una costella i li provocaren un esquinç cervical i una contusió cranial. La víctima hagué de ser atesa a l'hospital de Son Llàtzer i, de moment, la Guàrdia Civil ha detingut un dels implicats. Dimarts dematí, l'adolescent es posà en contacte telefònic amb la seva mare. Estava molt regirat perquè l'havien amenaçat de donar-li una pallissa quan sortís de l'institut. Segons pareix, no era la primera vegada que sofria persecució escolar i al centre ja havien elaborat un informe sobre la seva situació.

La mare es posà en contacte amb el seu marit i l'home, de devers 40 anys, es presentà a l'IES de Sineu per protegir el seu fill. Cap a les tres de l'horabaixa l'estudiant sortí del centre i quan encara era a l'entrada trobà el seu pare, anomenat Antonio. El grup que havia amenaçat l'al·lot es presentà i el pare, pel que sembla, els advertí que deixassin en pau el seu fill. Els altres eren vuit: sis al·lots i dues al·lotes, la majoria de 15 anys d'edat.

Entorn d'ells hi havia més estudiants i pares que esperaven els seus fills, i segons testimonis directes l'home es va veure de manera inesperada envoltat pel grup, que li donà una pallissa. No tots el colpejaren, però almenys la mitat d'ells sí que li pegaren. Antonio quedà commocionat i algú li prengué una cadena d'or, aprofitant la confusió. La Policia Local de Sineu i la Guàrdia Civil foren informats del greu incident registrat a les portes de l'institut i el ferit fou traslladat a l'hospital de Son Llàtzer, on l'atengueren de les seves múltiples lesions.

Presentava un quadre mèdic greu, amb fractura d'un dit, de la cinquena costella, esquinç cervical i contusió cranial. També tenia un ull vermell, per l'impacte directe d'un cop de puny o d'una puntada de peu. La seva recuperació ha estat positiva i ahir ja era a ca seva.`Des de l'institut han obert una investigació per aclarir el succés, paral·lela a la que duen a terme la Guàrdia Civil i la Policia Local. De moment ha estat detingut un dels menors que va intervenir en la pallissa, que segons pareix té 17 anys d'edat. Dels vuit implicats, dos són equatorians i sis espanyols.

El menor té molta por de tornar a classe per possibles represàlies.Els investigadors han pres declaració a la majoria d'implicats en els fets, de les dues parts. També han estat citats alguns testimonis que presenciaren l'agressió patida per Antonio. Entre aquests testimonis hi ha estudiants i familiars que eren allà.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.