algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Queixes veïnals pel trasllat dels transeünts al casal de Son Roca

Grosske recorda que aquest centre acollí el servei de menors

L.M. Palma.

El ple d'ahir revifà la polèmica veïnal sobre el trasllat dels transeünts de Can Pere Antoni, en un casal propietat de les germanes de la Caritat situat al carrer de Bellavista del barri de Son Roca. El president de l'Associació de Veïns de la Roqueta, Jordi Torres, es queixà en una intervenció durant el ple que el carrer on se situa aquest local és «estret» i que l'edifici té serveis «molt antiquats». Aquesta intervenció vingué motivada per una pregunta del PP relativa al trasllat d'aquest servei a Son Roca sense el suposat consens de les associacions de veïns.

El tinent de batle de Benestar Social, Participació i Cultura, Eberhard Grosske, explicà que s'havia reunit amb les associacions per debatre l'assumpte, mentre que la regidora del PP Magarita Ferrando criticà que des de la trobada amb les tres entitats veïnals fins a la presentació de la proposta en junta de govern passaren solament sis dies, un termini en el qual «no es pot arribar a acords». No obstant això, Grosske recordà que aquest casal ja acollí en el passat mandat el servei de menors i no es produí tant de «rebombori».

D'altra banda, el president del Centre Caní, Joan Gil, explicà que està obert als veïns de la zona que han denunciat el centre i ha defensat que les seves instal·lacions són «modèliques» i que aconsegueixen una taxa d'adopció d'animals del 80 per cent, enfront del 20 de la canera municipal.Els veïns del Camí de ses Barraques també varen tenir el seu torn de paraula i defensaren que els renous del centre d'animals superen els límits legals i que no té llicència de residència.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.