cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

Apunyalen un home de 60 anys a casa seva del barri antic de Ciutat

Arcadio fou atacat amb una catana per un polonès de gairebé 2 metres

J.J. Palma.

Un veí del barri antic de Palma fou salvatgement atacat en la mitjanit d'ahir a casa seva del carrer Morer, al costat de la plaça Josep Maria Cuadrado.

L'agressor, que pel que sembla coneixia la víctima, forçà una finestra i entrà a l'habitatge quan es trobava a l'interior el seu propietari, Arcadio Noves Tebar, un home d'uns 60 anys. Entre ells es produí una violenta discussió i posteriorment l'estranger esgrimí una catana i el colpejà al cap i a altres parts del cos. Arcadio començà a sagnar de manera abundant i les parets de la casa quedaren ensangonades després del brutal atac.

L'agressor, abans de fugir, s'apoderà d'uns 300 euros i un rellotge d'or de la víctima. Fins al nucli antic de Palma es traslladaren la Policia Local i el Cos Nacional de Policia, que escorcollaren la casa, a la recerca d'empremtes de l'agressor i s'entrevistaren amb el ferit. Segons sembla, víctima i agressor es coneixien i ara els investigadors tracten de determinar quin tipus de relació tenien. Al carrer, davant la casa d'Arcadio van aparèixer unes claus, que pel que sembla li caigueren al polonès quan fugí.

El ferit va rebre les primeres atencions mèdiques a casa seva i els sanitaris del 061 li varen embenar el cap, perquè presentava algunes ferides profundes. Després una ambulància el va evacuar fins a Son Dureta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.