lluvia ligera
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.9°

Patxi López demana el vot per a ZP a Sóller

El dirigent del PSE-PSOE du la campanya a la Vall amb Antich, Garcias, Socias i Thomàs

LL. GARCIA/M. JOY. Sóller.

El PSOE dugué ahir la campanya electoral a Sóller amb una mediàtica visita en la qual el dirigent dels socialistes bascs, Patxi López, juntament amb el candidat socialista al Congrés, Antoni Garcias, Francesc Antich i Vicenç Thomàs i Ramon Socias, recorregueren el centre de la ciutat per demanar el vot en aquesta localitat on, en les darreres eleccions locals, el PSOE tragué un dels millors resultats de la seva història.

La comitiva arribà amb tren a la localitat i allà mateix Francesc Antich assegurà que el PSOE «apostarà pel turisme sostenible i cultural -del qual destacà com a exemple la iniciativa del Tren de l'Art- i avançà que Espanya ha d'arribar a un consens amb altres països europeus per tal d'impulsar el turisme social.

S'ha de destacar que el PSOE va ser l'únic partit d'àmbit estatal que ahir va realitzar campanya electoral a la ciutat dels tarongers, per la qual cosa tant el dirigent basc com els polítics locals varen aprofitar la gran afluència de públic que els dissabtes es concentra a la plaça i al mercat per conversar amb nombrosos ciutadans.

Ja a l'estació, turistes peninsulars de l'Imserso reconegueren López i no foren pocs els que es volgueren fotografiar amb el grup de polítics. Al mercat es repartí propaganda entre els comerciants, alguns dels quals recordaren que «els haurien de visitar amb més freqüència i no només en temps electoral».

Per la seva banda, el candidat socialista al Congrés, Antoni Garcias, es mostrà convençut que «la ciutadania no s'ha cregut l'ambient d'alarmisme creat pel líder estatal del PP, Mariano Rajoy, i davant d'aquests intents de crispació hi ha la contundència dels arguments de quatre anys d'avanços socials de la política impulsada per Rodríguez Zapatero». Garcias afirmà que «estic segur que en el debat televisat de dilluns aquesta diferència que molts de ciutadans perceben, quedarà ben palesa».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.