cielo claro
  • Màx: 29°
  • Mín: 20°
29°

El PSIB insta a triar entre més drets o «la llibertat condicional del PP»

Q.T. Palma.

El PSIB-PSOE començà ahir la campanya electoral advertint els electors que el que està en joc en els propers comicis són dos models de societat: un, el seu, que amplia drets socials i garanteix avanços en educació o habitatge perquè «confia en la societat»; i l'altre, el del PP, que planteja una societat en «llibertat condicional», amb propostes com la del contracte per als immigrants perquè «no confia en la gent».

Així ho afirmà el secretari general del PSIB-PSOE i president del Govern, Francesc Antich, que acompanyà el candidat socialista al Congrés per les Balears, Antoni Garcias, en la tradicional aferrada de cartells.

Quan el candidat responia als mitjans de comunicació, Antich intervingué per advertir que en les properes eleccions no només està en joc el finançament autonòmic, la qüestió en la qual fins aquell moment havia fet èmfasi Garcias. El cap de cartell recalcà que el seu partit s'ha compromès a millorar-lo i retragué al PP que no mostri compromisos tan contundents en aquesta direcció i que, per exemple el seu líder, Mariano Rajoy, no n'hagués fet esment i tot durant la seva estada, dijous, a Mallorca. Tsmbé féu valer l'aval dels quatre anys de gestió del Govern de José Luis Rodríguez Zapatero.

Amb Antich i amb Garcias, comparegué davant la seu del PSIB-PSOE la plana major del partit. Entre altres, s'hi deixaren veure la presidenta del Consell, Francina Armengol, i la batlessa de Palma, Aina Calvo. També hi era el candidat al Senat, Xavier Ramis. El seu rostre i el de Garcias apareixien, juntament amb el de Zapatero, en els cartells.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.