algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
27°

El Govern obre al carrer Escola un nou local de recaptació de tributs

L'oficina substitueix la dels Cavallets i té horari de matí i d'horabaixa

Fa ja uns quinze dies que a la planta baixa dels quatre pisos de protecció oficial de l'IBAVI, situats al carrer Escola de sa Pobla, s'ha instal·lat una nova oficina de recaptació de Tributs del Govern, que obre de dilluns a divendres de 8.30 a 13.30 i de 15.30 a 17.00 hores.Aquesta oficina, la primera d'aquestes característiques a sa Pobla, substitueix el local de recaptació de tributs que l'Ajuntament tenia a l'edifici municipal dels Cavallets i que només obria els matins.

En aquest petit local es podran tramitar pagaments de taxes i tributs que l'Ajuntament recapta des d'enguany a través de la Comunitat Autònoma i no via Consistori. «Alguns impostos com el d'aigua, escombraries o clavegueram es cobren des d'enguany a través de la Comunitat perquè els mitjans del Govern per lluitar contra la morositat són més efectius que els de qualsevol ajuntament», explicà el regidor d'Hisenda, Lluís Socies, que destapà a principis de legislatura que, a sa Pobla, els impagaments d'aigua sumaven 465.255 euros.

Aquesta nova oficina servirà, quan la Conselleria d'Economia millori la xarxa informàtica entre oficines de Recaptació de Tributs, per pagar també impostos i taxes d'altres municipis. «A sa Pobla, molta gent té segones residències, i des d'aquesta oficina també es podran tramitar pagaments de cases d'Alcúdia», afegí Socies.

L'oficina del Govern recapta, a més, impostos com el de circulació, l'Impost de Béns Immobles o l'Imposts d'Activitats Econòmiques. El conveni que se subscriurà en breu amb el Govern estipula que tant el personal d'aquesta oficina com el seu manteniment depenen del Govern, mentre que el local, el cedeix l'Ajuntament.

La nova oficina de recaptació de tributs s'afegeix a la xarxa de Recaptació del Govern, que té 19 oficines d'aquest tipus distribuïdes a diferents municipis. Al costat d'aquesta petita oficina s'obriran en breu també unes noves instal·lacions del Jutjat de pau de sa Pobla, que ha ocupat durant anys un local de lloguer.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.