cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
17°

Greu xoc en cadena a l'autovia de Palma en direcció a Llucmajor

Cinc vehicles es trobaren implicats en l'accident que no causà ferits

Eren poc més de les tres de la tarda quan el centre d'emergències 112 donava el senyal d'alarma. Un accident múltiple es produïa a l'autopista de Palma direcció Llucmajor a l'altura de la sortida vuit.

Un total de cinc vehicles es van veure afectats en una col·lisió en cadena en la qual, afortunadament, no s'han de lamentar danys personals de consideració.

Fins al lloc dels fets es desplaçaren diverses unitats del 061, Guardia Civil i els Bombers que realitzaren tasques d'adequació de la calçada.En tractar-se d'un accident molt aparatós, les retencions a l'autopista van ser importants, però ràpidament la Guàrdia Civil de Trànsit va regular la circulació i la tornà a la normalitat en un curt espai de temps.

A Alcúdia, es va produir també un accident en el qual es varen veure implicat un ciclomotor i un turisme.El conductor quedà estirat a la calçada a conseqüència del xoc. Una vegada identificats els interessats es procedí al trasllat del motorista a l'hospital de Muro on el seu pronòstic és reservat.D'altra banda, a Santa Margalida un turisme bolcà i el seu conductor va quedar atrapat dedins.Les causes de l'accident s'originaren quan el conductor del turisme esquivà un animal i col·lisionà amb la paret d'una finca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.